Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDit dyr i trygge hænder

En skræddersyet VetPlan til din kat

Hos Brøndby Dyreklinik kan du få VetPlan til din kat. En VetPlan giver dig mulighed for at sikre dit kæledyrs sundhed, samtidig med du kan fordele udgifterne over året og få fordelagtige besparelser. 

Dit dyr er i trygge hænder hos os 

Vi tilbyder både VetPlan Kat Basis og VetPlan Kat Udvidet hos Brøndby Dyreklinik. Begge pakker indeholder de vigtigste vaccinationer og sundhedsundersøgelser, som dyrlægen vurderer, at din kat har brug for. 

  • Kat Basis er især nyttig til unge katte, og indeholder en årlig konsultation. Derudover får du 20% rabat på tandrensning og fri negleklip i denne pakke. 
  • Kat Udvidet er især god til senior-katte. Pakken indeholder en årlig konsultation, en årlig blodprøve og en årlig urinprøve, som gør det muligt at holde øje med kattens helbred. Du får også 20% rabat på tandrensning og fri negleklip i denne pakke.

Vil du vide mere om VetPlan? 

Du er velkommen til at komme ned forbi klinikken og høre nærmere om VetPlan. Det er også via en aftaleformular på klinikken, at du tilmelder dit kæledyr til VetPlan. 

Du kan også læse mere om VetPlan ved at klikke her.

Del denne historie
Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER