Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereTandbehandling

Vi har nyt og moderne tandbehandlingsudstyr og tandrøntgen og foretager mange tandbehandlinger på både hunde, katte og gnavere.

En tandrensning foregår altid i narkose, og omfatter rensning med ultralyd, måling af tandlommernes dybde samt efterfølgende polering, så tændernes overflade fremstår glat og ren og nye belægninger har sværere ved at få fæste. En grundig tandbehandling omfatter også ofte røntgenbilleder af beskadigede eller parodontoseramte tænder, idet mange tandproblemer er skjult undertandkødranden og dermed ikke er synlige for det blotte øje. 

Hvis din hund eller kat har sygdomsramte eller beskadigede tænder, der skal fjernes, vil vi som udgangspunkt aftale en ny tid til at få det gjort, fordi det er bedre for organismen med to kortere narkoser end én meget lang. Det bliver ikke dyrere for dig og det er bedre og mere sikkert for dit dyr. 

Kaniner og marsvin får også hyppigt problemer med tænderne. De kan f.eks. have spidser på kindtænderne, der kan forårsage sår i kinderne eller tungen, eller de kan have fortænder, der bliver for lange og har brug for at blive slebet ned. 

Vi vejleder også i optimal tandhygiejne hos dyrene og tager meget gerne en snak om, hvordan du kan vænne dit dyr til at få børstet tænder.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER