Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKlinikken

Brøndby Dyreklinik - Lidt historik...

Mange af vores klienter har kommet her gennem mange år og vi føler os priviligerede over at få lov til at følge dem i medgang og modgang, glæder og sorger.

Brøndby Dyreklinik, som vi kender den idag, blev åbnet i 1984 af Dyrlæge Jytte Tønnesen. I 20 år lå klinikken på hjørnet af Ringvejen og Park Allé, men i 2011 måtte klinikken flytte fra Park Allé, da bygningen skulle bruges til andet formål.

Vi var så heldige at kunne flytte om på den anden side af bygningen i et rødstenshus på Kirkebjerg Parkvej 32 (den gamle industrivej). Her har vi fået en dejlig stor og lys klinik med alle moderne faciliteter, som vi er stolte af og glade for at kunne byde vores klienter velkommen i.

Jytte blev uddannet i 1979 og startede i blandet praksis i Odsherred. Her arbejdede hun med alle dyr  lige fra heste, køer, svin, får, hunde, katte og høns. Efter 2 år blev hun ansat på Gentofte Dyreklinik, hvor hun arbejdede udelukkende med hunde og katte og andre små familiedyr.

I 1992 blev Jytte godkendt som fagdyrlæge indenfor smådyr, en godkendelse, der skal fornyes hvert 5. år og kræver at man gennemfører regelmæssige kurser indenfor sygdomme hos især hunde og katte.

Mange af Jyttes klienter har således også kommet hos Jytte igennem mange år, hvilket er med til at skabe den unikke og familiære stemning, som vi er så glade og stolte af her på klinikken.

Den 1. februar 2024 gik Jytte på velfortjent pension efter 45 år som praktiserende dyrlæge og 40 år som klinikejer. Den 1. januar 2024 tiltrådte veterinærsygeplejerskerne Iben og Katrine som klinikchefer og har overtaget ledelsen på klinikken.

 

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER