Klinikken

Brøndby Dyreklinik - Lidt historik...

Mange af vores klienter har kommet her gennem mange år og vi føler os priviligerede over at få lov til at følge dem i medgang og modgang, glæder og sorger.

Brøndby Dyreklinik, som vi kender den idag, blev åbnet i 1984 af Dyrlæge Jytte Tønnesen. I 20 år lå klinikken på hjørnet af Ringvejen og Park Allé, men i 2011 måtte klinikken flytte fra Park Allé, da bygningen skulle bruges til andet formål.

Vi var så heldige at kunne flytte om på den anden side af bygningen i et rødstenshus på Kirkebjerg Parkvej 32 (den gamle industrivej). Her har vi fået en dejlig stor og lys klinik med alle moderne faciliteter, som vi er stolte af og glade for at kunne byde vores klienter velkommen i.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER