Dit dyr i trygge hænder

En skræddersyet VetPlan til din hund

Hos Brøndby Dyreklinik kan du få VetPlan til din hund. En VetPlan giver dig mulighed for at sikre dit kæledyrs sundhed, samtidig med du kan fordele udgifterne over året og få fordelagtige besparelser. 

Dit dyr er i trygge hænder hos os 

Vi tilbyder både VetPlan Hund Basis og VetPlan Hund Udvidet hos Brøndby Dyreklinik. Begge pakker indeholder de vigtigste vaccinationer og sundhedsundersøgelser, som dyrlægen vurderer, at din hund har brug for.

  • Hund Basis er især nyttig til unge hunde. Der er fokus på hjertelungeorm samt fri negleklip med i denne pakke. 
  • Hund Udvidet er især god til senior-hunde, som er over 7 år. Der er en årlig blodprøve samt fri negleklip med i denne pakke.

Vil du vide mere om VetPlan? 

Du er velkommen til at komme ned forbi klinikken og høre nærmere om VetPlan. Det er også via en aftaleformular på klinikken, at du tilmelder dit kæledyr til VetPlan. 

Du kan også læse mere om VetPlan ved at klikke her.

Del denne historie
Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER