Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereBehandlinger

Behandlinger på Brøndby Dyreklinik

Her på klinikken behandler vi hunde, katte, gnavere og fugle.

Vi foretager undersøgelser og udredning af medicinske og kirurgiske sygdomme og rådgiver i forebyggelse af sygdomme.

Vores klinik er indrettet med moderne udstyr og vi råder over eget laboratorium.

Vores operationsstue er indrettet med moderne narkose- og overvågningsudstyr samt tandbehandlingsudstyr.

Mange kaniner og marsvin behandles hos os for medicinske og kirurgiske sygdomme og kan få foretaget tandbehandling. Vi er også rutinerede i sterilisation af kaniner og kastration af både kaniner og marsvin.

Vi tilbyder sundhedsundersøgelse og vaccinationer til hunde og katte gældende for Danmark og til rejser i udlandet. I den forbindelse sørger vi for udstedelse af pas. Vi kan tilbyde vaccination mod Borrelia, der kan overføres via skovflåter, samt vaccination for herpes virus til tæver, der skal have hvalpe.

Ved hvalpe og killingers første vaccination tilbyder vi gratis laboratorieundersøgelse af deres afføring for at se, om de er sluppet af med alle deres indvoldsorm. Hvis prøven er positiv, er der behov for endnu en ormekur.

Vi har et nært samarbejde med flere andre dyrlæger, som vi henviser til ved særlige undersøgelser eller behandlinger samt ved indlæggelseskrævende behandling. På denne måde er dit dyr sikret den bedst mulige behandling – enten hos os eller en specialist, hvis det er påkrævet

Vi kan også være behjælpelige med vejledning i optimal fodring af raske dyr og fodring til dyr med særlige behov som følge af sygdom eller alderdom. 

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER