Konsultation

Vi har to konsultationsrum på klinikken. Her foretages sundhedstjek og sygdomsudredning.

Vi arbejder på at gøre konsultationsrummet så positiv en oplevelse som muligt for dyrene og deres ejere. Vi har mulighed for at trække gardiner for ruderne, hvis man ønsker diskretion eller dyret er meget stresset. Du vil også se, at vi har op til flere godbidskrukker til dyrene, så der er lidt til enhver smag - og vi sparer heller ikke på dem.

I konsultationen ser vi både hunde, katte, marsvin, kaniner og andre gnavere samt fugle. Det er også her, vi tager diverse prøver, både til vores eget og til eksterne laboratorier.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER