Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVetPlan sundhedsabonnement

Hund kigger op
Dit dyr i trygge hænder

Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores sundhedsabonnement VetPlan.

Med VetPlan har du mulighed for at sikre dit dyrs sundhed og samtidig fordele udgifterne over året - og der er også fordelagtige besparelser at hente. I menuen kan du se, hvad vores forskellige sundhedsabonnementer til hunde under 7 år, hunde over 7 år, katte under 7 år og katte over 7 år indeholder.

Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

Vi har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En VetPlan® inkluderer typisk de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at dit kæledyr har brug for i løbet af året. VetPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en forsikring til uforudsete omkostninger.

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig ved at udfylde en aftaleformular på klinikken og aflevere den til en veterinærsygeplejerske.

Få flere informationer hos os på klinikken.

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER