Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDit dyr i trygge hænder

En skræddersyet VetPlan til din hvalp

Hos Brøndby Dyreklinik kan du få VetPlan til din hvalp. En VetPlan giver dig mulighed for at sikre dit kæledyrs sundhed, samtidig med du kan fordele udgifterne over året og få fordelagtige besparelser. 

Dit dyr er i trygge hænder hos os 

VetPlan Hvalpepakken er skræddersyet, så den passer til hvalpe. Hvalpepakken indeholder de undersøgelser og vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at din hvalp har brug for. 

  • I hvalpepakken får du alle vaccinationer i det første år, og efterfølgende en automatisk opgradering til Hund Basis. Derudover får du 10% rabat på neutralisationer, samt du får 25% rabat hos Dyrekassen Danmark. 

Vil du vide mere om VetPlan? 

Du er velkommen til at komme ned forbi klinikken og høre nærmere om VetPlan. Det er også via en aftaleformular på klinikken, at du tilmelder dit kæledyr til VetPlan. 

Du kan også læse mere om VetPlan ved at klikke her.

Del denne historie
Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER