Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereErnæringsrådgivning

Vi har alle stor viden og erfaring i fodervejledningog tager meget gerne en snak med dig om, hvilket foder, der passer bedst til din hund, kat eller gnaver. Vi har også et udvalg af gode kosttilskud og olier, som kan understøtte forskellige fodringsrelaterede problemstillinger.

Vi har udvalgte sygdomsdiæter fra Hill´s og Royal Canin samt almindelig vedligeholdelsesfoder fra Hill´s til sunde og raske dyr. Vi bestiller dog også gerne foder hjem, som ikke normalt indgår i vores sortiment, hvis du har særlige ønsker eller behov. Det, vi ikke har i butikken, kan du også købe i vores webshop.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER