Line Nielsen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Line blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2013 fra Trollesminde Dyreklinik i Hillerød, hvor hun efterfølgende blev ansat i et vikariat. Siden 2015 har Line været ansat på Universitetshospitalet for Familiedyr, hvor hun i 6 år primært var i modtagelsen, men også har fungeret som akut sygeplejerske både nat, aften og weekend. 

Line var ligeledes en del af dermatologi teamet og har en god portion viden inden for dette område.

D. 1 april 2021 blev Line en del af teamet på Brøndby Dyreklinik og er primært at finde i receptionen og laboratoriet.

Line's største interesse inden for faget er adfærd. Hun har deltaget i flere kurser og taget en 1-årig ekstra uddannelse indenfor dette område vedr. hundeadfærd. Men hun er ligeledes interesseret i ernæring og dermatologi.

Til daglig bor Line sammen med sin kæreste Mikkel, sønnen Villads, 1 sød Welsh Corgi Cardigan - Sif og i haven bor 6 fine høns.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER