Katrine Holmehave-Brandt

Klinikchef & Aut. Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi

Katrine blev uddannet i 2004 på Universitetshospitalet for Familiedyr. I januar 2005 blev hun ansat på Charlottenlund Dyrehospital frem til nov 2019. I december 2019 startede Katrine her på Brøndby Dyreklinik. 

Katrine har faguddannelsen i anæstesi og har taget diverse kurser i bl.a. smertebehandling, laboratorieanalyser, fysioterapi mm. Katrine har ofte flere bolde i luften og assisterer hvor der er behov på klinikken. Hun er primært at finde på operationsstuen, laboratoriet samt konsultationerne, hvor hun assisterer dyrlægerne. 

1 januar 2024 skiftede Brøndby Dyreklinik ledelse og Katrine tiltrådte som klinikchef sammen med Iben

Privat er Katrine gift med Jacob og sammen har de 4 drenge

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER