Iben Jensen

Klinikchef & Aut. Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi

Iben er uddannet fra Solrød Dyreklinik i 2010. Efter endt uddannelse tog Iben på en rejse til Afrika, for at stifte bekendtskab med eksotiske dyr. I efteråret 2011 blev Iben ansat på Brøndby Dyreklinik. 

Iben har en særlig interesse for operationsstuen. Her er hun med til at planlægge dagens operationer. Hun assisterer dyrlægen og udfører patientpleje både før, under og efter operationen. Det er også operationsygeplejerskens job at overvåge dyret i narkosen, at smertebehandle samt sørge for omsorgsfuld hjemsendelse af patienten.

Iben har været på mange kurser indenfor narkose og overvågning og er uddannet fagveterinærsygeplejerske i anæstesi.

Iben holder af alle dyr, men vi andre ved, at hendes hjerte banker lidt stærkere for kattene.

1 januar 2024 skiftede Brøndby Dyreklinik ledelse og Iben tiltrådte som klinikchef sammen med Katrine

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER