Ditte Pawlowski

Dyrlæge

Ditte blev færdiguddannet dyrlæge i maj 2021 med speciale i familiedyr. Hun startede sin karriere i en lille dyrlægepraksis i Sønderjyland, hvor hun også selv er født og opvokset.

I oktober 2022 blev Ditte ansat på Brøndby dyreklinik, hvor hun diagnosticerer og behandler hunde, katte, kaniner m.v. Ditte har en stor interesse for tandbehandling, og har taget efteruddannelse i kirurgisk tandekstraktion hos hund og kat. Hun er derfor både at finde i konsultationen og på operationsstuen.

Ditte holder meget af at rejse, og har i løbet af sin uddannelse bl.a. været i Thailand og på Zanzibar, hvor hun har været frivillig og udført sterilisationer og kastrationer af herreløse katte.

Ditte bor nu i Ballerup sammen med sin kæreste Simon, deres to cavalier king charles spaniels Ella og Cille, samt 2 tamrotter. Hun har været indehaver af alt fra kaniner, marsvin og hamstere til papegøjer, nymfeparakitter og børstesvin. Hun har nemlig en særlig interesse for de mere eksotiske kæledyr, og tilser gerne din bedste ven, hvad enten den har pels, skæl eller fjerdragt.

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER