Caroline Pedersen

Klinikmedhjælper

Caroline blev student i 2022 fra Rødovre Gymnasium. Hun har nu sabbatår og arbejder som klinikmedhjælper her på Brøndby Dyreklinik.

Hunde har altid været en stor del af Carolines liv, da hun både er opvokset med schæferhunde og derudover træner hendes mor førerhunde, som gør at Caroline er vant til flere forskellige racer og har ligeledes erfaring med hundeadfærd.

Caroline har ambitioner om at uddanne sig til dyrlæge og får gennem sit arbejde på klinikken, erfaring indenfor faget. Pt læser hun enkeltfag for at kunne komme ind på sit drømmestudie. 

Sund plan til din bedste ven Dit dyr i trygge hænder hos Brøndby Dyreklinik

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Brøndby Dyreklinik får dit dyr adgang til ydelser som årlige sundhedstjek og vaccination, fri konsultation og fri negleklip samt store rabatter på foder og tandrensning. 

Løbende kontrol er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter. Her på klinikken har vi VetPlaner til hunde under 7 århunde over 7 årkatte under 7 år, katte over 7 år, hvalpe og killinger.

Læs mere om vores VetPlaner HER