Corona Update

Vi står sammen - hver for sig

Corona – update

Kære venner af Brøndby Dyreklinik

Vi opdaterer løbende vores retningslinjer i forbindelse med Coronakrisen og den gradvise åbning. Det er fortsat meget vigtigt for os at vi passer på hinanden og viser hensyn.

Venteværelset

Vi vil fortsat gerne have at I ringer og melder jeres ankomst og venter udenfor. Derudover skal der holdes afstand i vores venteværelse og eventuelt vente udenfor indtil der er ledigt.

Konsultationer

Da vi har et rigtig stort flow af dyr og mennesker på klinikken i løbet af dagen, holder vi så vidt muligt samtaler og eventuelt konsultationerne udenfor. Man har nu også mulighed for at komme med ind i konsultationsrummet, dette kræver dog at det kun er en enkelt ejer, som kommer med ind og at der bæres værnemidler.  

Værnemidler

Ved konsultation skal ejeren bære mundbind og enten handsker eller afsprite sine hænder inden man kommer ind i konsultationsrummet.

Man er velkommen til at tage sine egne godkendte værnemidler med og ellers er det muligt at købe værnemidler her hos os.

 

Vi håber på jeres forståelse og siger igen tusind tak for indsatsen i denne tid

For mere information gå ind på www.sst.dk

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.