Corona Update

Vi står sammen - hver for sig

Corona – update

Kære venner af Brøndby Dyreklinik

Vi opdaterer løbende vores retningslinjer i forbindelse med Coronakrisen og den gradvise åbning. Det er fortsat meget vigtigt for os at vi passer på hinanden og viser hensyn.

Klinikken

Vi vil fortsat gerne have at I ringer og melder jeres ankomst og venter udenfor. Derudover må der max være 1 person i vores venteværelse ad gangen.

Konsultationer

Da vi har et rigtig stort flow af dyr og mennesker på klinikken i løbet af dagen, holder vi så vidt muligt samtaler og eventuelt konsultationerne udenfor og kæledyret kommer ind alene til behandlinger. Det er muligt at stå ved konsultationsrummets vindue og følge med og stille spørgsmål, hvis der er behov.

Værnemidler

I tilfældet af at kæledyret ikke kan håndteres alene af dyrlæge og sygeplejerske eller at det er nødvendigt at ejer er med inde, skal der medbringes egne værnemidler (mundbind og handsker).

I disse tilfælde må vi kun være 2 personer i konsultationsrummet, og derfor kun muligt for 1 klient, at være med inde og med medbragte værnemidler.

Vi håber på jeres forståelse og siger igen tusind tak for indsatsen i denne tid

For mere information gå ind på www.sst.dk

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.