Karen Hørmann

Dyrlæge

Karen blev uddannet som dyrlæge i 1985. Umiddelbart efter eksamen startede hun i sit første job som dyrlæge på Roskilde Dyreklinik. Et par år senere fik hun ansættelse som undervisningsassistent på Landbohøjskolen, som nu hedder KU-Life.
I 1988 startede Karen som dyrlæge her på Brøndby Dyreklinik, og har sidenhen fulgt utallige firbenede generationer, fra det første besøg som nysgerrig og livlig hvalp eller killing, til det sidste besøg, hvor der skal siges farvel efter et langt og godt dyreliv. Undervejs har Karen videre- og efteruddannet sig, både i alment praksisarbejde, og i anæstesi(bedøvelse), smertebehandling og tandbehandlinger. Så hvis dit dyr har behov for operation eller tandbehandling i narkose, er det Karen, der udfører indgrebet, uanset om du har en hund, kat, kanin eller et marsvin.

Karen har i flere omgange arbejdet med gadehunde i Asien, hvor hun har været udsendt som frivillig dyrlæge på ABC-projekter(Animal Birth Control). Her har hun udført steriliseringer, kastrationer og rabiesvaccination af hundredevis af gadehunde. Senest var Karen i Thailand i Januar 2016 sammen med vores veterinærsygeplejerske Iben.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.