Jytte Tønnesen

Indehaver & Dyrlæge

Jytte blev uddannet i 1979 og startede i blandet praksis i Odsherred. Her arbejdede hun med alle dyr  lige fra heste, køer, svin, får, hunde, katte og høns. Efter 2 år blev hun ansat på Gentofte Dyreklinik, hvor hun arbejdede udelukkende med hunde og katte og andre små familiedyr.

i 1984 overtog hun Brøndby Dyreklinik. Den lå i 20 år på hjørnet af Ringvejen og Park Allé, men blev i 2010 flyttet til nuværende adresse på Kirkebjerg Parkvej.

I 1992 blev Jytte godkendt som fagdyrlæge indenfor smådyr, en godkendelse, der skal fornyes hvert 5. år og kræver at man gennemfører regelmæssige kurser indefor sygdomme hos især hunde og katte.

Jytte arbejder især med sygdomsforebyggelse, medicinske sygdomme og halthedsdiagnostik. Hun er udelukkende i konsultationen og hun har derfor mulighed for at opbygge et ganske særligt kendskab til hver enkelt patient og deres ejere. Mange af Jyttes klienter har således også kommet hos Jytte igennem mange år, hvilket er med til at skabe den unikke og familiære stemning, som vi er så glade og stolte af her på klinikken.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.