Corona

Update

Corona – update

Kære venner af Brøndby Dyreklinik

Vi opdaterer løbende vores retningslinjer i forbindelse med Coronakrisen og den gradvise åbning. Det er fortsat meget vigtigt for os at vi passer på hinanden og viser hensyn.

Venteværelset

Vi vil fortsat gerne have at I, så vidt muligt, ringer og melder jeres ankomst og venter udenfor. Hvis venteværelset er tomt, er man velkommen til at komme ind og vente, så længe der holdes afstand og tages hensyn. 

Konsultationer

Da vi har et rigtig stort flow af dyr og mennesker på klinikken i løbet af dagen, holder vi så vidt muligt samtaler og eventuelt konsultationerne udenfor. Man har nu også mulighed for at komme med ind i konsultations rummet, dette kræver dog at det kun er en enkelt ejer, som kommer med ind og at der bæres værnemidler.  

Værnemidler

Ved konsultation skal ejeren bære mundbind og afsprite sine hænder inden man kommer ind i konsultations rummet.

Man er velkommen til at tage sine egne godkendte værnemidler med og ellers er det også muligt at få værnemidler her hos os, så længe lager haves.

 

Vi håber på jeres forståelse og siger igen tusind tak for indsatsen i denne tid

For mere information gå ind på www.sst.dk

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.